Helpdesk Software Europe

KuppingerCole has recognized ManageEngine as a Leader in its 2020 Leadership Compass for Unified Endpoint Management (UEM).

  1. Apart from being named an overall Leader, KuppingerCole also recognized us as a Product Leader and an Innovation Leader.
  2. ManageEngine secured full scores for security, functionality, and usability.
  3. KuppingerCole identified the below features as ManageEngine's strengths
  • Device management
  • Content management
  • Patch management
  • Endpoint security
  • A well-laid-out and user-friendly UI
  • A good partner ecosystem and professional services

In het rapport vindt u:

Een volledige analyse van verschillende ITSM-leveranciers

Een goed begrip van wat er nu speelt in de ITSM-branche

Inzichten in de mogelijkheden die ServiceDesk Plus biedt op het gebied van ITSM

ManageEngine doet opnieuw van zich spreken in de UEM-markt (Unified Endpoint Management):

Lees het rapport
Gartner, Magic Quadrant for Unified Endpoint Management Tools, Chris Silva, Manjunath Bhat, Rich Doheny en Rob Smith, 6 augustus 2019.
Disclaimer: Gartner onderschrijft geen van de leveranciers, producten of diensten die in zijn onderzoekspublicaties worden afgebeeld, en adviseert technologiegebruikers niet om alleen de leveranciers met de hoogste scores te selecteren. De onderzoekspublicaties van Gartner geven de meningen van Gartner als onderzoeksorganisatie, en mogen niet worden opgevat als feitelijke uitspraken. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, inclusief garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.
De Customers' Choice badge van Gartner Peer Insights is een handelsmerk en servicemerk van Gartner, Inc. en/of gelieerde ondernemingen, en wordt hierin met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden. Gartner Peer Insights Customers’ Choice bevat de subjectieve meningen van beoordelingen, waarderingen en gegevens van individuele eindgebruikers die worden toegepast volgens een gedocumenteerde methodologie; ze zijn niet de mening of aanbeveling van Gartner of aan Gartner gelieerde ondernemingen.

GARTNER is een gedeponeerd handelsmerk en servicemerk van Gartner, Inc. en/of aan haar gelieerde ondernemingen in de VS en internationaal, en wordt hierin met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden.