Helpdesk Software Europe

RMM Central een gecombineerde oplossing voor netwerkmonitoring en ​endpoint beheer voor MSP’svoor MSP’s

Ontdek

Ontdek snel alle typen netwerkapparaten zoals servers, routers, storage apparaten, virtuele machines, etc. als ook klant apparaten zoals laptops, mobiele telefoons, etc. door gebruik te maken van diverse ontdekking optie.

Beheer

Versimpel applicatiebeheer, het overnemen van apparaten en IT asset inventaris voor een veelvoud aan endpoints vanuit één console.

Monitor

Bekijk de kritieke gegevens zoals de huidige status van uw apparaten. Identificeer performance problemen, bandbreedte consumptie en los ze op. Creëer alarmen om het netwerk van uw klanten in de gaten te houden

Beveilig

Detecteer ontbrekende patches en rol deze uit, dwing beveiligingsbeleid af, en pas de configuraties aan op de netwerkvereisten van uw klanten.

Automatiseer ITinsimpele stappen

Activeer hier uw gratis proefversie

Functionaliteiten en mogelijkheden

Netwerk ontdekking

Automatiseer het netwerk ontdekkingsproces met krachtige functionaliteiten zoals Active Directory, Layer 2 mapping, subnet scanning, etc. Dit zorgt voor een simpeler proces, minder verloren tijd en meer effectiviteit.

Netwerk monitoring

Gebruik protocollen zoals CLI, WMI of SNMP om de performance data van uw netwerkapparatuur te monitoren, zoals servers, switches, WLC’s, virtuele apparaten, etc. Zo kunt u proactief performance problemen identificeren en oplossen.

Server Beheer

Monitor en beheer zowel fysieke als virtuele servers van verschillende besturingssystemen zoals Windows, Linux, Solaris, Unix, VMWare, en meer.Real-time alarmen

Genereer ML gebaseerde voorspellingen, en implementeer geavanceerde alarm mogelijkheden voor situaties zoals fouten, meldingen, voortgang van uitrol en meer, en dit alles direct in uw inbox.

Patch management

Beveilig uw netwerk door automatische patch uitrol op Windows, Mac en Linux en voor meer dan 1000 third-party applicaties.

Beheer op afstand

Onderzoek desktops en mobiele apparaten op afstand met multi-gebruiker mogelijkheden, bestandsuitwisseling, video-opslag, en meer.


Mobiel apparaatbeheer

Zorg voor het uitrollen, profiel en applicatiebeheer, en beveiligingsbeleid voor mobiele apparaten en modern management mogelijkheden.


IT assetbeheer

Beheer al uw hardware en software assets, houdt software gebruik bij, beheer software licenties, detecteer probleem applicaties en plaats ze op de zwarte lijst, en meer.

Analyse en rapportages

Meer dan 100 out-of-the-box rapportages om meer inzicht te geven in het IT netwerk van uw klanten.


Waarom moet u voor RMM Central kiezen?

Flexibele licentiëring voor apparaat monitoring en beheer

Eén product, één console voor uw hele IT

Minimale middelen, maximaal ROI

Simpel, efficient & gebruiksvriendelijk

Activeer hier uw gratis proefversie

Zij hebben het gebruikt en getest en hier is wat ze er over zeggen...

RMM Central is een krachtige uitgebreide IT management oplossing voor MSP’s om meerdere klantaccounts, domeinen en netwerken te beheren en te monitoren, en dit alles vanuit één gemakkelijk te gebruiken console.

Kris S
Solutions delivery manager bij Soft Solutions.

Over

10 Jaar 

 in de MSP markt

Gebruikt in

185

landen

Beheer van

14 miljoen

apparaten

Vertrouwd door

75000

klanten